Beste gasten,

Vanaf 5 juni 2021 mag horeca weer open! Ook bij wereldrestaurant Altijd kunt u al reserveren. Dit kan via de website of telefonisch.

Ons concept zal in de periode van 5 juni 2021 t/m 30 juni 2021 iets verschillen van het gebruikelijke. Volgens de regels van RIVM is zelfbediening niet toegestaan. Om toch open te kunnen gaan bieden wij tijdens deze periode table service aan alle gasten. Op elke tafel zal er een menukaart liggen met alle gerechten en dranken die we bieden. Een medewerker komt langs elke tafel om de bestellingen om te nemen en te serveren!

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel!

*i.v.m. de beperkte gasten die we mogen ontvangen, gelden de onderstaande acties niet van 5 juni 2021 t/m 30 juni 2021. We hopen op uw begrip.

Eat & Roll arrangement perfecte avondje uit!

Wilt u met uw familie, vrienden of collega’s wat leuks ondernemen? Ontvangt u een groot gezelschap, maar komt u ruimte tekort? Kom dan naar een van onze restaurant en boek een Eat & Roll arrangement. Naast ons pand vindt u de enige ROLLERSKATE DISCOTHEEK van Nederland: SKATE FEVER. U kunt bij SKATE FEVER indoor rolschaatsen op ouderwetse Disco & Funk muziek. Bekijk voor meer informatie skatefever.nl.
Kom dus heerlijk dineren om vervolgens naar de Roller Disco te gaan en samen de avond in te rollen.

Reserveren

Reserveer nu via info@skatefever.nl en ontvang 10% korting*. Dat is nog eens goedkoop uitgaan!
Korting geldt alleen voor gezelschappen vanaf 4 personen.